Logotyp Jordbruksverket
Logotyp Jordbruksverket

Tillfälliga stöd och utlysningar

Här hittar du utlysningar och tillfälliga stöd du kan söka. En utlysning innebär att en bestämd summa pengar blir tillgänglig att söka inom ett specifikt område under en viss tid.

Utlysningar du kan söka just nu

Stöd till lantrasföreningar

Du som har en lantrasförening kan nu söka projektstöd för att bevara hotade husdjursraser. Du kan söka stödet mellan den 27 november 2019 och den 27 januari 2020.

Informationsinsats kring kulturarv kopplat till mat, dryck och måltider

Jordbruksverket utlyser 7 miljoner kronor till projekt som syftar till att förmedla information om traditionell småskalig matkultur. Du kan söka stödet mellan den 31 oktober och 6 december. Du söker både stödet och utbetalning i vår e-tjänst.

Du som blivit beviljad stöd för en utlysning

Här kan du som har fått ett beslut om stöd för en utlysning hitta information om vad du behöver göra efter att du har fått ditt beslut, till exempel vilka villkor du behöver följa under projektets gång och hur du söker utbetalning.

Du kanske också är intresserad av det här

Prenumeration

Skriv din e-postadress i fältet för att börja eller avsluta din prenumeration på uppdateringar på den här sidan.

Vi har skickat ett meddelande till din e-postadress. För att starta din prenumeration behöver du klicka på länken i mejlet. Då bekräftar du att adressen är rätt och du godkänner att vi får hantera dina personuppgifter.

Tack för att du har valt att prenumerera på uppdateringar av denna sida!

Din prenumeration är avslutad. Välkommen tillbaka!

Senast uppdaterad: 2019-11-27