Logotyp Jordbruksverket
Logotyp Jordbruksverket

Tävla med oss!

Vad vet du egentligen om Sveriges livsmedelsstrategi? Ta chansen och tävla med oss och samtidigt få viktigt kunskap om våra viktigaste frågor.

Block och pennor. 

Tävla om trevliga priser i vår monter. Vi drar en vinnare varje timme som får hämta sitt pris i vår monter. Vi använder uppgifterna nedan för att kontakta dig om du har vunnit.

Vad är vårt uppdrag?  * (obligatorisk)
Vad är vårt uppdrag?Vad gör vi i rymden?  * (obligatorisk)
Vad gör vi i rymden?Vilken egenskap är vi starkast förknippat med hos studerande inom naturvetenskap?
Vilken egenskap är vi starkast förknippat med hos studerande inom naturvetenskap?Hur mycket lyckades vi minska vårt klimatavtryck under 2011-2018? * (obligatorisk)
Hur mycket lyckades vi minska vårt klimatavtryck under 2011-2018?Bryr du dig om miljö- och hållbarhetsfrågor? Det gör vi också. Vi arbetar hårt för att Sverige ska producera livsmedel på ett miljövänligt och hållbart sätt. Vi har också som mål att ständigt minska vår egen påverkan på miljön, till exempel genom hur vi reser och hur effektivt vi använder energi.
Vi ska bidra till att utveckla lantbruk och landsbygder för att skapa en attraktiv landsbygd. Landsbygdsnätverket, som vi samordnar, kommer idag dela ut pris i fem kategorier för att lyfta fram inspirerande och lärande satsningar som bidragit till landsbygdsutveckling. Vad heter priset? * (obligatorisk)
Vi ska bidra till att utveckla lantbruk och landsbygder för att skapa en attraktiv landsbygd. Landsbygdsnätverket, som vi samordnar, kommer idag dela ut pris i fem kategorier för att lyfta fram inspirerande och lärande satsningar som bidragit till landsbygdsutveckling. Vad heter priset?
Fyll i dina personuppgifter. Vi drar en vinnare varje timme och kontaktar dig om du har vunnit.
Fyll i dina personuppgifter. Vi drar en vinnare varje timme och kontaktar dig om du har vunnit.
Senast uppdaterad: 2019-11-12