Logotyp Jordbruksverket
Logotyp Jordbruksverket

Är du sugen på utveckling och karriär?

För oss är det viktigt med utveckling och vi vill utvecklas tillsammans med våra medarbetare. Vi är därför extra glada att våra medarbetare upplever att vi erbjuder bra möjligheter att utvecklas och göra karriär.

Hur vill DU utvecklas?

Oavsett om du vill utvecklas på bredden, djupet eller höjden har vi goda möjligheter. Vi har en bred verksamhet och ett omfattande uppdrag och behöver såväl generalister som specialister och bra ledare. Många av våra medarbetare väljer att stanna kvar länge hos oss och pröva flera olika roller – det gillar vi!

Växthuset – för din utveckling

Växthuset är platsen där du växer och utvecklas hos oss. Här odlar vi talang, gödslar med inspiration och skördar kompetens på många olika sätt. I växthuset, som finns på vårt intranät, samlar vi vårt kursutbud, lunchföreläsningar, lediga tjänster och andra utvecklingsvägar.

Resultat- och utvecklingsdialog

Alla våra medarbetare har minst en gång om året det vi kallar resultat- och utvecklingsdialog med sin chef. Ett tillfälle att tillsammans diskutera hur just du kan och vill utvecklas. Då tar ni också fram en individuell utvecklingsplan och utvärderar året som gått.

Senast uppdaterad: 2019-11-12