Logotyp Jordbruksverket
Logotyp Jordbruksverket

Handläggare till enheterna för lokalt ledd utveckling

Arbetsuppgifter

På enheterna för lokalt ledd utveckling arbetar vi med landsbygdsutveckling från ett lokalt perspektiv. Hos oss ansöker föreningar, företag och organisationer om projektstöd för att utveckla sina lokalområden.

Vi administrerar och handlägger projekt runt om i hela Sverige vars syfte är att utveckla Sverige och den svenska landsbygden. Det rör sig om projekt som går ut på att göra en plats mer attraktiv att bo och verka på, för lokalinvånare, besökare och potentiella nya invånare. Det kan till exempel vara projekt som handlar om utveckling och upprustning av idrottsanläggningar, företagsutveckling eller stärka anställningsbarheten för människor som står långt från arbetsmarknaden.

Projektägare ansöker om utbetalning hos Jordbruksverket för att kunna driva sina projekt. Dina arbetsuppgifter som handläggare är främst att gå igenom dessa projektansökningar, kontrollera hur projekten fortskrider och vad de får för resultat samt betala ut pengar till projektägarna.

Via länken kan du läsa om några av våra leaderprojekt https://www.landsbygdsnatverket.se/pagang/natverkstraffochullbaggegala2019.4.79c4ab5168a4a0beee42d8e.html

Kvalifikationer

Vi söker efter dig som har en relevant högskoleutbildning, exempelvis inom ekonomi, juridik, landsbygdsutveckling eller annan samhällsvetenskaplig inriktning, alternativt har förvärvat motsvarande kompetens genom erfarenhet.

Som handläggare på Jordbruksverket ärdu ansvarstagande och resultatinriktad med ett helhetstänk. Vi ser gärna att du har ett intresse av landsbygdsutveckling och att du vill göra skillnad i samhället.

Eftersom antalet projektansökningar är många vill vi att du trivs med att ha mycket att göra. Efter upplärning är du självgående och kan ta egna beslut utifrån regelverk och rutiner.

Hos oss har du möjlighet att styra ditt arbete och påverka verksamheten på Jordbruksverket. Förutom handläggning av projektansökningar finns möjlighet att delta i utredningar och andra uppdrag. Du kommer att ingå i ett glatt gäng som värnar om varandra och som tillsammans hjälps åt för att lösa enhetens och avdelningens uppgifter.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Antal platser: 2

Kontaktpersoner

Carin Alfredsson, Enhetschef: LLU2
Telefon: 036-15 64 22

Maria Gustavsson, ST
Telefon: 036-15 60 93

Mats Alstrand, SACO
Telefon: 036-15 63 24

Karolina Dahlberg, Enhetschef LLU1
Telefon: 036-15 60 99

Om Jordbruksverket

Jordbruksverket finns för att främja en ökad och hållbar matproduktion och god djurvälfärd i hela Sverige. Vi bidrar till en levande landsbygd. Hos oss arbetar cirka 1600 personer, huvudkontoret ligger i Jönköping men vi har även stor regional verksamhet.

Läs mer om oss på vår hemsida - https://nya.jordbruksverket.se/4.7e64744b16ca5755caac723e.html

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-03-30
Arbetsgivarens referensnummer: 2.4.6-04112/2020

Placeringsort är Jönköping.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

När du registrerar din ansökan kan du komma att få besvara ett antal frågor. Fyll i frågorna så utförligt du kan eftersom ansökningar med uteblivna eller ofullständiga svar inte beaktas i lika stor utsträckning som ansökningar med utförliga svar.

Vi använder e-rekrytering via offentliga jobb för att kvalitetssäkra och effektivisera rekryteringen. När du fyllt i dina uppgifter söker du enkelt andra jobb utan att fylla i uppgifterna igen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Sök jobbet här >>