Logotyp Jordbruksverket
Logotyp Jordbruksverket

Tillfälliga stöd och utlysningar

Här hittar du utlysningar och tillfälliga stöd du kan söka. En utlysning innebär att en bestämd summa pengar blir tillgänglig att söka inom ett specifikt område under en viss tid.

Utlysningar du kan söka just nu

Informationsinsats kring kulturarv kopplat till mat, dryck och måltider

Jordbruksverket utlyser 7 miljoner kronor till projekt som syftar till att förmedla information om traditionell småskalig matkultur. Du kan söka stödet mellan den 31 oktober och 6 december. Du söker både stödet och utbetalning i vår e-tjänst.

Försöks- och utvecklingsprojekt för miljöförbättrande åtgärder

Under perioden 15 oktober–15 november 2019 kan du söka pengar för försöks- och utvecklingsprojekt för miljöförbättrande åtgärder inom jordbruket.

Den ena delen i utlysningen är för projekt inom de fyra miljökvalitetsmålen som berör jordbruket mest. Där finns det totalt cirka 6,7 miljoner kronor att söka.

Den andra delen är en särskild satsning inom ekologisk produktion på 2,9 miljoner kronor.

Du som blivit beviljad stöd för en utlysning

Här kan du som har fått ett beslut om stöd för en utlysning hitta information om vad du behöver göra efter att du har fått ditt beslut, till exempel vilka villkor du behöver följa under projektets gång och hur du söker utbetalning.

Du kanske också är intresserad av det här

Prenumeration

Skriv din e-postadress i fältet för att börja eller avsluta din prenumeration på uppdateringar på den här sidan.

Vi har skickat ett meddelande till din e-postadress. För att starta din prenumeration behöver du klicka på länken i mejlet. Då bekräftar du att adressen är rätt och du godkänner att vi får hantera dina personuppgifter.

Tack för att du har valt att prenumerera på uppdateringar av denna sida!

Din prenumeration är avslutad. Välkommen tillbaka!

Senast uppdaterad: 2019-11-07